Ik ben Marielle Reimers. Al sinds mijn vroegste jeugd droom ik ervan om met een eigen paard door de bossen, over het strand en in andere mooie natuurlandschappen te rijden. Sinds de zwarte ruin Zantos in mijn leven kwam, is deze droom werkelijkheid geworden. 

Het is geweldig leuk om ook bedrijfsmatig de mogelijkheden voor ruiters en menners om in de natuur met hun paard te genieten uit te breiden.

Naast mijn inzet voor Zantos Advies ben ik werkzaam als bedrijfsjurist voor een investeringsmaatschappij en als bestuurssecretaris van de Stichting Organisatie Effectenhandelaren te Rotterdam (STOER). Verder ben ik penningmeester van de ruitervereniging De Ruiterstee.

Ik woon samen met mijn man en onze kinderen en honden in Rotterdam. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en/of in de natuur.

 

Ik ben Jan Sinke en reeds vele jaren actief in de hippische sector als pleitbezorger van het recreatief buiten rijden. Naast een ruime staat van dienst als bestuurder binnen de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie heb ik ook uitvoerend als consulent buitenrijden mijn steentje bijgedragen aan uitbreiding en kwaliteitsverbetering van de hippische infrastructuur.

Naast mijn inzet voor Zantos Advies ben ik bestuurslid van de Ledencommisie Zeeland van Natuurmonumenten en als zodanig lid van de ledenraad van Natuurmonumenten.

Ik woon samen met mijn vrouw en onze paarden en honden in Ouddorp op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Ik ben vader van twee kinderen en opa van vier kleinkinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door in de natuur, op het strand of met het bezoeken van musea.